Verslag + foto Blue Boys D1 - sc Cambuur D1

10 april 2011 22:30

Afgelopen woensdagavond speelde Blue Boys D1 een oefenwedstrijd tegen een voor-selectie van sc Cambuur D1 2011/2012.

Een mooie avond met veel talentvolle voetballers die hun kunsten mochten laten zien. Voor Carlo Rietdijk trainer Cambuur D1 een moeilijke opdracht. Hij zag zich genoodzaakt om uit een selectie van 19 spelers een keuze voor het D1 team te maken voor 2011/2012.
Met een zon overgoten Blue Boys accommodatie werd om 18.30 afgetrapt en kon de wedstrijd beginnen. Na het fluitsignaal van Arjen, waren beide teams geconcentreerd aan de wedstrijd begonnen. Het goed spelende Blue Boys D1 liet ook gelijk zien te willen winnen, goede combinaties soms iets te gehaast worden de Cambuur spelers terug gedrongen en leverde ons de mogelijkheid om de score te openen. Niet lang na het fluitsignaal was het de erg goed spelende Gerrit die de openingstreffer op zijn slof heeft en de in grote getale opgekomen supporters dan ook trakteerd op de 1-0. Na dit doelpunt was het Cambuur die sterk ging spelen met name de nummer 11 en nummer 14 waren erg sterk met hun spel en zo tekende zei de 1-1 aan. Een mooie open wedstrijd met leuk en aantrekkelijk voetbal voor het publiek worden er maar liefst 10 doelpunten gescoord. Door deze wedstrijd hebben zich een aantal spelers zich in de picture gespeeld en wellicht een uitnodiging kunnen verwachten.
Een zeer vriendelijke wedstrijd met goede spelers op het veld wordt deze avond een groot succes voor Blue Boys D1, zei winnen de wedstrijd met 6-4

Ik wil iedereen bedanken die heeft geholpen om deze avond tot een succes te maken.
Kantine personeel, leiders en trainers
en het publiek.