Start verbouwing clubgebouw Blue Boys.

13 april 2011 12:00

Eindelijk is het dan zover, na een lange periode (voorjaar 2008) van voorbereiding zowel vergunningen technisch als financieel, gaan we binnenkort beginnen met het eerste deel van de verbouwing van ons clubgebouw. Dit omdat de club qua ledenbestand de afgelopen jaren flink gegroeid is en blijkt dat met name op het gebied van kleedruimte de huidige accommodatie niet meer voldoet.

Het is de bedoeling om eerst aan de achterzijde (kant parkeerplaats) 2 extra boxen te creëren.
Tijdens deze werkzaamheden blijven de kleedkamers en kantine gewoon in gebruik al kan het zo zijn dat de kleedkamers niet meer via de "parkeerkant" zijde  toegankelijk zullen zijn. We hopen dat het creëren van de 2 extra kleedkamers  rond de kerst zijn voltooiing nadert, maar dit is natuurlijk sterk afhankelijk van het aantal vrijwilligers die zich beschikbaar willen stellen om klussen uit te voeren (op welk werkterrein dat ook mag zijn; van uitgraven tot metselwerk tot...)
Na het creëren van de 2 nieuwe boxen is het de bedoeling dat de 2 bestaande grote boxen gesloopt gaan worden en dat hier ook 2 nieuwe boxen gebouwd gaan worden. Op deze manier houden we te alle tijde 4 boxen tot onze beschikking om alle elftallen voldoende kleedruimte te bieden. Op deze manier willen we gestaag door bouwen, maar hier houden we u per mail of via de website van op de hoogte.

Voor al het werk, dat veelal op zaterdag uitgevoerd zal worden en in de komende periode op de planning staat, zijn wij uiteraard voor een groot gedeelte afhankelijk van vrijwilligers.. Dus bij deze wil ik u vragen om zich op te geven als vrijwilliger. Voor het opgeven kunt u zich melden bij;
* Sieb de Haan         tel. 0512 - 461576
* Klaas Hielkema      tel. 0512 - 461332
* Sietse van Houten  tel. 0512 - 461559
* Klaas Wiersma       tel. 0512- 461846
* Of per mail via bertusmarjan*ziggo.nl ( * vervangen door @, maatregel ivm spam)

Natuurlijk nodigen wij u uit om af en toe eens te komen kijken hoe er voortgang wordt gemaakt en hopen we dat we er met ons allen een geslaagd project van kunnen maken!