Voortgang herstel Arjen Elzinga - v.v. Blue Boys

Voortgang herstel Arjen Elzinga

9 november 2011 12:15


Op 1 september werden we opgeschrikt dat Arjen Elzinga, jeugdbestuurslid van onze club en betrokken voetbalouder bij de D1, een zwaar bedrijfsongeval had gehad in de slagerij in Dokkum. We zijn nu ruim twee maanden verder en kunnen met veel blijdschap en opluchting meedelen dat het goed gaat met Arjen.

Elke dag een marathon

Het ongeluk was heel zwaar, inwendig was het een ravage in zijn lichaam. Arjen heeft een weekend in kritieke toestand in het MCL gelegen. Gelukkig is hij een sterke kerel en ging zijn herstel stapje voor stapje de goede kant uit. Volgens de behandelende arts heeft Arjen de eerste weken in het MCL een inspanning geleverd die gelijk staat aan het dagelijks lopen van de marathon.

De 3 A's van Blue Boys
Na zes weken mocht hij het MCL verlaten en vertrok hij naar Revalidatiecentrum Lyndensteyn in Beetsterzwaag om verder aan zijn herstel te werken. In Lyndensteyn komt hij twee andere prominente Blue Boysleden, Arno Landmeter en Anne Meester, af en toe tegen. Waar Volendam de 3 J's heeft hebben wij dus de 3 A's. De 3 A's van Blue Boys in Lyndensteyn.

Naar huis!
Afgelopen weekend was een voorlopig hoogtepunt in de lange weg die Arjen nog te gaan heeft. Hij is zaterdag en zondag bij zijn vrouw Gea en hun kinderen Wiebren en Dafne op de Dumnybosk geweest. Na twee maanden eindelijk weer even thuis. Wij hopen dat er nog veel hoogtepunten mogen volgen tijdens Arjens herstel. En dat wensen we natuurlijk ook Arno en Anne toe.


Op de foto: Arjen (vijfde van links) als betrokken voetbalheit van Blue Boys D2 (2010).

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!