Himmeldei Blue Boys D1 - v.v. Blue Boys

Himmeldei Blue Boys D1

21 maart 2012 16:45


Zaterdag was het 'NL Doet!', een prachtig initiatief waarbij vele vrijwilligers hun handen uit de mouwen staken voor onze club. Woensdag 21 maart vond Blue Boys D1 dat ze hun handjes ook maar eens moesten laten wapperen.

Gewapend met emmers, borstels, bezems, sponzen, doeken, schoonmaakmiddel en heel veel brute kracht verzamelde de D1 zich op de eerste lentedag om 13:30 uur op De Blauwe Kamp. Het weer werkte goed mee: een strakblauwe lucht en een stralende zon. De emmers werden gevuld en in colonne vertrokken we naar het hoofdveld. Alle 45 reclameborden hebben een schoonmaakbeurt gekregen. Het is nu weer spic en span rond het veld. Wij zijn hartstikke trots dat onze D1 dit met zoveel enthousiasme en zonder morren heeft opgepakt. Dit toont het ware clubgevoel. Een bijzonder compliment verdient Mart Wouda. Mart is geen speler van D1 maar bood spontaan aan ook even te helpen.

Na deze schoonmaakklus hebben de coaches Anne en Sietze de mannen getracteerd op een feesttraining, uiteraard mocht Mart ook aansluiten. Zo was er de penaltybokaal (winnaar Rick), mocht er op de coaches worden geschoten, was er icetea en chocoladecake en werd er afgesloten met een partij op een half veld. Al met al een zeer geslaagde middag. Klasse jongens, tot zaterdag.

Wellicht inspireert dit andere jeugdteams ook een klus op De Blaue Kamp aan te pakken...


Anne Meester en Sietze Looijenga


==> N.B. Donderdag 22 maart is er geen training voor de D1!!

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!