Grote Club Actie opbrengst boven EUR 1.000!

24 november 2012 13:00

Dankzij een flinke inspanning in het laatste weekend hebben we de doelstelling, meer dan EUR 1.000 opbrengst voor vv Blue Boys, weten te halen!

Dankzij deze eindsprint is er EUR 1.040 opgehaald. Meer dan 25 jeugdspelers van de E's en D's hebben daarvoor het vuur uit hun sloffen gelopen: klasse!!
Met een beetje hulp van het kantinepersoneel, dat in het laatste weekend nog 30 loten heeft verkocht, wisten we dus deze fraaie bonus voor onze club te behalen. In totaal zijn er 434 loten verkocht door Blue Boys.

Jens Postma (E1) en Simon de Groot (D1) verkochten per persoon zelfs meer dan 50 loten! Samen met de andere verkooptoppers Femma Veenstra (E2) en Kees de Wagt (E3) ontvingen zij een voetbal van het jeugdbestuur, zie foto.

Het jeugdbestuur wil alle lotenverkopers en -kopers hartelijk bedanken. Met de opbrengst kunnen we weer leuke activiteiten organiseren!

P.S. Houd uw bankrekening goed in de gaten, want 29 november is de trekking. Prijzen worden automatisch bijgeschreven!