Wieger Minkes benoemd tot erelid

28 november 2012 17:45

Op de jaarlijkse ledenvergadering had Wieger Minkes het hoogste woord. Toch lukte het de vergadering om hem stil te krijgen...

Bijna aan het eind van de vergadering verzocht Aize Mulder onze grote grijze voorzitter om de kantine voor een paar minuten te verlaten. Wieger heeft toen ongetwijfeld al onraad geroken. Aize vertelde dat het bestuur had besloten dat ze Wieger tot erelid wilden benoemen. De vergadering ging unaniem akkoord.

Dat is ook niet vreemd als je weet wat Wieger zo ongeveer allemaal voor onze club heeft gedaan. Noem een functie en Wieger heeft hem vervuld... Bovendien is hij zo'n 20 jaar lid van het hoofdbestuur geweest. Tijd om het stokje over te dragen. Vanaf heden is Klaas Wiersma onze voorzitter. Klaas: proficiat en succes!

In de Nijs Beetster van een paar maanden geleden heeft u al kunnen lezen wat voor avonturen Wieger allemaal heeft beleefd bij Blue Boys. Helaas stond de Nijs Beetster hem maar 2 pagina's toe. Wieger: 'Ik heb in al die jaren erg veel beleefd bij Blue Boys. Ik had de hele Nijs Beetster wel kunnen vullen..' We geloven hem graag. Wieger: proficiat en bedankt voor al je jaren inzet voor de blauw-witten.