sc Heerenveen clinic voor alle jeugdleden

20 mei 2014 11:45

Vorig jaar hebben we met veel enthousiasme en plezier een prachtige sc Heerenveen clinic op De Blauwe Kamp gehad. Dit jaar doen we dat weer, en wel op woensdag 21 mei a.s.

Basisschool
De opzet is dit jaar een beetje anders. De Blue Boys-leden die naar de basisschool gaan krijgen een voetbalspelcircuit voor de kiezen. Deze jeugd wordt verzocht om uiterlijk 13:30 uur aanwezig te zijn.

Middelbare school
De Blue Boys-leden die naar de middelbare school gaan krijgen een clinic die beter aansluit bij deze leeftijdscategorie. De nadruk zal op techniek en tactiek liggen in plaats van spelletjes. Deze groep wordt om 16:00 uur verwacht.

Aanmelding niet nodig
Alle jeugdleden zijn automatisch aangemeld, we rekenen dus op jullie aanwezigheid. Als je niet komt, geef dat dan svp door per mail: sietze65@online.nl