Beste voetballers

2 juni 2014 17:15


Het seizoen 2013/14 zit er bijna op!

En iedereen heeft genoten van haar of zijn dochter en zoon. Wisselende resultaten maakten het in het tweede deel van de competitie erg leuk en spannend.
Teams die op een hoger of een niveau lager gingen voetballen, kampioenen die er kwamen en een zachte winter die mee werkte om de wedstrijden in de competitie normaal te spelen. En dan nog niet te vergeten al die belangstelling van ouders, Beppe, Pake, oom en tante om hun pupillen aan het werk te zien en aan te moedigen. Dit alles maakt onze sport binnen VV Blue Boys ook zo leuk!

Maar ook al de inzet van derden, zoals trainers, leiders, rij ouders, kantine personeel , jeugdbestuur/bestuur wat zich elke week weer inzet om alles tot in de puntjes te regelen en uit te werken. Zonder hen was het allemaal zeker niet gelukt.
En niet te vergeten In het bijzonder de hardwerkende klussers die zich inzetten om de bouw van onze kantine en kleedboxen gebruiksklaar te krijgen in het nieuwe seizoen.
Top mannen!!


Maar het grootste compliment gaat natuurlijk naar jullie! "De spelers"
Door jullie inzet en gedrevenheid voor het voetbalspelletje kan Blue Boys blijven bestaan. Een groot applaus voor jullie zelf!


Wij gaan ervan uit dat  jullie ervan hebben genoten en zien jullie graag weer terug in het nieuwe voetbal seizoen 2014/2015.


Met de sportieve groeten,
Jeugdcoördinator, jeugdbestuur, bestuur,
trainers, leiders.

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!