Vandalisme

26 maart 2015 17:45

Al maanden zijn een aantal vrijwilligers bezig met de renovatie van kantine en boxen. Deze vrijwilligers dachten dat dat wel gewaardeerd werd. Er zijn echter mensen (voetballers?) die er blijkbaar anders over denken en daar ben ik zeer teleurgesteld over. Wat is namelijk het geval: vorige week is in de deur tussen de gang bij de boxen en de bar een gat getrapt! Deze deur zit er pas een paar weken in. Het hele akkefietje getuigt van weinig respect voor het werk van deze vrijwilligers en ik hoop dat degene die hier verantwoordelijk voor is op z’n minst zijn/haar excuses aanbied. Op deze manier gaat het plezier van de vrijwilligers er ook af!

De voorzitter van Blue Boys: Klaas Wiersma.

Gewoon respectloos gedrag noemen wij dit.

Wees een kerel en meld wie het heeft gedaan of stap zelf naar voren!