Op komst trainingen.

29 april 2015 9:30

Wie wat waar en hoe?

In eerdere berichtgeving hebben wij verzocht om toe te zien op aanvangstijden trainingen en wedstrijden.

Helaas heb ik moeten constateren na gisterenavond, dat het met sommige teams en het afmelden en of te laat komen op trainingen niet zo nou wordt genomen. Dit is volgens mij een mentaliteitsprobleem, Er staat een trainer die wij als club heel erg waarderen en vinden het zeer spijtig dat onze jeugdspelers (wie de schoen past trekt hem aan) dit niet waarderen. Een seizoen is van september tot juni en hierin word gewoon verwacht dat de spelers aanwezig zijn op de trainingen. Een training overslaan om een goede reden is altijd mogelijk, maar meld dit dan aan de trainer en of aan je leider, maar niet via een eigen opgezette Whatsap of iets van die strekking.

Voetbal is een sport en geen brei clubje !
Trainers worden niets voor niets aangesteld die tijd en energie in de club steken om het iedereen zoveel mogelijk naar de zin te maken. Maar het begint bij je zelf om jouw mentaliteit een boost te geven. Ziek zwak en misselijk zijn we allemaal wel eens, maar laat even van je horen en kom niet met slappe smoesen. Van het is koud, het regent, heb een scheet dwars voor de kont etc etc.

2 trainingen en een wedstrijd in de week is zeker niet te veel gevraagd, zo ook nodig om niveau te kunnen verbeteren.

Nu het seizoen op zijn laatst loopt!
Verwachten wij ook iedereen op de trainingen in het laatste stukje van de competitie!

Mits anders wordt aangegeven via de trainer/coach en of clubsite.

Jeugdcoordinator VV Blue Boys
Jeugdbestuur en bestuur