Bedankt!!!

26 mei 2015 10:00

Iedereen bedankt!

Trainingen voor de jeugd hebben vorige week voor het laatst reeds plaats gevonden.
Mits er door jullie trainer en of coach anders is afgesproken?

Wij van Blue Boys willen iedereen die zich in het afgelopen seizoen heeft ingezet heel erg bedanken. Met hun inzet was dit allemaal niet gelukt.
Op dit moment zijn er nog mogelijkheden voor B1 en onze jongste telgen in het Noordelijke beker toernooi. B1 gaat vandaag de strijd aan om de laatste horde te nemen in Opende.  En onze F1 spelers gaan op 6 juni een laatste Beker ronde spelen in toernooi vorm in Steenwijk, waar 4 geduchte tegenstanders gaan uit maken wie de beste is in de bekercompetitie. Maar liefst 284 clubs deden mee aan de bekercompetitie, waar er uiteindelijk maar 4 zijn overgebleven. Wij zijn dan ook erg trots op onze F1 telgen dat ze het zover hebben geschopt en wensen hun en hun coaches heel veel succes.

Tevens willen wij onze scheidsrechters bedanken voor hun inbreng en de vrijwilligers die druk zijn geweest en nog zijn, bedanken voor hun tomeloze inzet bij het realiseren van onze nieuwe kleedboxen.

(+ een oproep aan die genen die ook de handjes uit de mouwen willen stropen om de kleedboxen voor het nieuwe seizoen in gereedheid te brengen meld je bij Willem Ladmeter)

Wij gaan ervan uit jullie in het nieuwe seizoen dan ook weer te mogen begroeten als speler v.v. Blue Boys.