Sponsoractie Hospes Zinkwerk

7 maart 2016 22:00


Hospes Zinkwerk, al jarenlang sponsor van vv Blue Boys, heeft een leuke sponsoractie die vv Blue Boys extra sponsorgeld op kan leveren!

Als u bij Hospes Zinkwerk uw zinken goot of plat dak laat vernieuwen stort het bedrijf 10 % van het factuurbedrag, met een maximum van € 300,00, naar vv Blue Boys.
Let op : deze actie is alleen voor particulieren en loopt tot 1 mei 2016.

Voor meer informatie of een offerte aanvraag kunt u e-mailen naar hospeszinkwerk@gmail.com

Hospes Zinkwerk te Nij Beets is gespecialiseerd in het leveren en monteren van koper- en zinkwerk. Het bedrijf bestaat sinds 1997 en is continu gericht op kwaliteitsverbetering en innovatie van materiaal, toepassing en montage. De bouwkundige markt ontwikkelt zich voordurend. Hospes Zinkwerk volgt die ontwikkelingen op de voet.

Hospes Zinkwerk levert en monteert koper en zink in alle denkbare toepassingen en in elke gewenste maat. Maar de klant kan ook zelf aan de slag! Hospes Zinkwerk levert op afspraak complete doe-het-zelf pakketten, bestemd voor de handige klusser. De materialen kunnen bovendien binnen 48 uur worden geleverd, op maat en zonder instelkosten.

Hospes Zinkwerk voert opdrachten uit van bouwbedrijven, woningbouwverenigingen en particulieren. Vaak voert het bedrijf het complete zink- en koperwerk uit. Henk Hospes is net als al zijn medewerkers een regelrechte liefhebber van het vak. ,,Het werken met zink en koper is ambachtelijk, zegt Hospes. ,,Deze materialen hebben een eigen charme. Zink en koper doe je er als aannemer niet "zomaar even bij". Het is belangrijk om op de hoogte te zijn van het materiaal, van de mogelijkheden die je ermee hebt, zowel praktisch als esthetisch.Hospes Zinkwerk is qua kennis en materiaal helemaal ingesteld op deze "tak van sport", zegt Hospes. ,,Bovendien zijn we altijd te porren voor speciale klussen, die een beroep doen op onze creativiteit. We doen ons werk dan ook met veel plezier. Dat zie je terug in het eindresultaat.

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!