V.V. BLUE BOYS JO-12-G ZOEKT ENTHOUSIASTE VOETBAL TRAINER EN OF TRAINSTER - v.v. Blue Boys

V.V. BLUE BOYS JO-12-G ZOEKT ENTHOUSIASTE VOETBAL TRAINER EN OF TRAINSTER

16 juli 2018 16:45


VV Blue Boys is op zoek naar een trainer/coach voor JO12, dat uitkomt in de 3e kl. We zijn op zoek naar een ambitieuze trainer met goede communicatieve en sociale vaardigheden, die vanuit de voetbalvisie jeugdspelers beter maakt. De trainer verzorgt twee trainingen per week, dagen en tijden in overleg. VV Blue boys is aangesloten bij VTON waarvan gebruik gemaakt kan worden.

VV Blue Boys biedt:

  • een kleine gezellige dorpsclub met 5 jeugdteams met doorstroom naar de seniorenteams. De jeugdafdeling bestaat uit 60 leden
  • Uitdagende activiteiten voor de ontwikkeling van spelers
  • Samenwerking met trainers van andere jeugdteams;
  • Een passende vergoeding

Voor meer informatie over de functie kan er contact opgenomen worden met Jeffrey van Dasselaar 06-23178176 en/of Peter Machiela 06-40689088

Trainers die geïnteresseerd zijn in de functie kunnen hun reactie in de vorm van een motivatie en CV per mail sturen. Graag zien wij je reactie voor 15 augustus tegemoet.

Profiel

VV Blue Boys is op zoek naar een trainer/coach voor JO12, dat uitkomt in de 3e kl. We zijn op zoek naar een ambitieuze trainer met goede communicatieve en sociale vaardigheden, die vanuit de voetbalvisie jeugdspelers beter maakt.

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!