Maatregelen m.b.t. corona virus - v.v. Blue Boys

Maatregelen m.b.t. corona virus

30 september 2020 18:15


N.a.v. de nieuwe maatregelen die dinsdag 29 september zijn doorgevoerd zijn wij verplicht een aantal zaken aan te scherpen. Deze worden vermeld in dit nieuwsbericht.

Beste voetbal vrienden,


N.a.v. de nieuwe maatregelen die dinsdag 29 september zijn doorgevoerd zijn wij verplicht een aantal zaken aan te scherpen:

  • Helaas is per direct de kantine gesloten. Dit houdt in dat deze dus dicht is en er geen kantine dienst aanwezig zal zijn. 
  • In de pauze is er dan thee/ranja. Alleen een wisselspeler of een leider mag even thee zetten (of ranja klaarmaken) voor de rust en deze verdelen over de verschillende boxen. Ranja wordt in het magazijn neergezet (ranja/bekers + water uit de kleedboxen).
  • Om in de kleedboxen te komen krijgt elk team 1 sleutel van de achterdeur en ballenbak. Deze wordt deze week nog langs gebracht door Peter.  
  • Er mag nog wel gedoucht worden maar verdeeld over meerdere kleedkamer, maximale bezetting per kleedkamer is aangegeven op de deuren.
  • Na de training en/of wedstrijden gaan spelers weer naar huis.
  • Toeschouwers zijn helaas niet welkom. Er mogen dus geen supporters/ouders/pakes/beppes aan de lijn staan. 
  • Wat betreft het jongste team: mocht het noodzakelijk zijn om welke reden dan ook om aanwezig te zijn bij de wedstrijd, dan vragen wij max 1 ouder per jeuglid aanwezig te zijn. Houd hierin de regels aan wat betreft 1,5 mtr.
  • Rijdende ouders van kinderen tot en met 17 jaar mogen nog wel het terrein op van de tegenstander, ouders van het thuisspelende team niet.

 

De maatregelen gelden vooralsnog tot dinsdag 20 oktober. Bij wijzigigingen/veranderingen worden deze vermeld op de website.

 

We vinden het als bestuur erg vervelend maar laten we allemaal ons gezond verstand gebruiken zodat iedereen gezond blijft en we onze mooie club niet in de problemen brengen.

 

Voor vragen, kan er contact opgenomen worden met het jeugdbestuur en/of hoofdbestuur.

 

Jeugd- en Hoofdbestuur Blue Boys.

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!