Blue Boys voetbalplaatjes-actie

26 januari 2011 22:15

Aize Tolsma van Spar Tolsma heeft onze vereniging benaderd om medewerking te verlenen aan een unieke spaaractie. De droom van iedere Blue Boys voetballer wordt nu werkelijkheid!
Een voetbalplaatje van jezelf verkrijgbaar bij de lokale Spar. Het bestuur ziet in deze actie een geweldige kans v.v. Blue Boys extra te promoten en wil haar leden vanzelfsprekend deze kans niet onthouden.

Om deze actie tot een groot succes te maken is het van belang dat ieder actief lid op de foto wenst te verschijnen. Hiertoe zal op zaterdag 5 februari de fotosessie plaatsvinden in SPAR in Nij Beets.

Om alles in goede banen te leiden is onderstaand schema opgesteld. Zorg dat je op tijd aanwezig bent!

Op de aanvangstijd dient het hele team omgekleed en wel klaar te staan.

09:00   Blue Boys F2

(Er zijn nog een paar spelers die wel trainen, maar nog niet lid zijn. Word dus nu lid,

zodat je ook met een eigen voetbalplaatje in dit unieke Blue Boys album komt!)

09:15   Blue Boys F1

09:30   Blue Boys E2

09:45   Blue Boys E1

10:00   Blue Boys D2

10:20   Blue Boys D1

10:40   Blue Boys MC1

11:00   Blue Boys C1

11:20   Blue Boys A1

12:15   Blue Boys DAMES

12:45   Blue Boys ZM 1

13:15   Blue Boys ZM 2

13:45   Blue Boys ZM 3

14:15   Blue Boys ZONDAG

14:45   Bestuur-Jeugdbestuur

Voor diegenen die zaterdag 5 februari zijn verhinderd is er een extra kans op maandag 7 februari 19:00-20:00 uur.

Van elk team worden alle spelers, coaches en trainers verwacht. Als je bij meerdere teams betrokken bent, word je dus op meerdere tijdstippen verwacht.

Spelers hebben hun Blue Boys shirt aan.

Trainers en coaches dragen hun Blue Boys jas.

Bestuur-Jeugdbestuur: geen kledingvoorschrift (wel representatief).

N.B. Door deel te nemen aan deze actie zie je af van de portretrechten.

Mis deze unieke kans niet!!