Extra Ledenvergadering op woensdag 13 april om 20:00 uur

31 maart 9:30  Deze extra ledenvergadering is ingelast om te stemmen over de nieuwe statuten van v.v. Blue Boys.meer »

Jeugdnieuws

24 mei 9:30  Het jeugdnieuws van week 22 is bekend. E.e.a. is te vinden onder het kopje CLUBINFO en vervolgens onder Nieuws.

Jeugdnieuws

17 mei 10:15  Er is een wijziging in het jeugdnieuws van week 21. E.e.a. is te vinden onder het kopje CLUBINFO en vervolgens onder Nieuws.

Algemene Ledenvergadering

29 maart 18:45  Woensdag 30 maart 20:00 uur is de jaarlijkse ledenvergadering van v.v. Blue Boys.meer »

De kantineroosters voorjaar 2022 staan online!

7 maart 17:15  Te bekijken via "clubinfo" - "kantine" in de bovenste menubalk.meer »

Algemene Ledenvergadering

7 maart 17:00  Om alvast te noteren: de algemene ledenvergadering van v.v. Blue Boys wordt dit jaar gehouden op woensdag 30 maart om 20:00 uur in kantine de Blauwe Kamp.

Corona maatregelen Blue Boys

24 november 20:15  I.v.m. de geldende coronamaatregelen gelden er voor het sportcomplex en in de kantine van Blue Boys de volgende maatregelen: - Alleen toegang voor spelers, leiders, trainers, coaches en noodzakelijke vrijwilligers op vertoon van een geldig coronatoegangsbewijs. - De kantine en het sportcomplex zijn gesloten voor supporters.

Algemene Ledenvergadering

23 november 10:30  I.v.m. de geldende coronamaatregelen is de algemene ledenvergadering uitgesteld tot een later moment. Zodra deze weer ingepland kan worden volgt er een update.

Spelregels m.b.t. Corona

3 november 20:15  Sport bewust, houdt je aan de spelregels, zo hebben we samen sportplezier!meer »

De kantineroosters najaar 2021 staan online!

16 september 10:15  Te bekijken via "clubinfo" - "kantine" in de bovenste menubalk.meer »