Home - v.v. Blue Boys

Jeugdnieuws

27 januari 11:45  Het jeugdnieuws van week 05 en 06 is bekend. E.e.a. is te vinden onder het kopje CLUBINFO en vervolgens onder Nieuws.

VRIJWILLIGERS GEZOCHT!

22 januari 11:30  Ook onze vereniging is op zoek naar enthousiaste vrijwilligers! Dus heb je nog wat tijd over en wil je deze nuttig besteden? Schroom niet, er zit vast een leuke functie tussen bij die je past! ;)

KABOUTERVOETBAL!

22 januari 11:15  Graag willen we inventariseren of er animo is voor Kaboutervoetbal binnen onze vereniging! :) Zodat ook de jongste telgen een balletje kunnen komen trappen op zaterdagochtend

Jeugdnieuws

20 januari 9:00  Er zijn wijzigingen in het jeugdnieuws van week 03. E.e.a. is te vinden onder het kopje CLUBINFO en vervolgens onder Nieuws.

Fijne Jaarwisseling!

31 december 11:00  Iedereen een Fijne Jaarwisseling! Samen met genodigden willen wij graag proosten op een Sportief en Gezond 2023 tijdens de nieuwjaarsreceptie van Blue Boys op 7 Januari 2023 in Kantine de Blauwe Kamp

Algemene Ledenvergadering

18 november 16:00  Woensdag 30 november 20:00 uur is de jaarlijkse ledenvergadering van v.v. Blue Boys. Verslagen zijn op de avond aanwezig, voor de mensen die alvast inzage willen hebben kunnen mailen naar bestuur@vvblueboys.nl. De agenda komt volgende week online.

De kantineroosters voorjaar 2022 staan online!

7 maart 17:15  Te bekijken via "clubinfo" - "kantine" in de bovenste menubalk.meer »

Corona maatregelen Blue Boys

24 november 20:15  I.v.m. de geldende coronamaatregelen gelden er voor het sportcomplex en in de kantine van Blue Boys de volgende maatregelen: - Alleen toegang voor spelers, leiders, trainers, coaches en noodzakelijke vrijwilligers op vertoon van een geldig coronatoegangsbewijs. - De kantine en het sportcomplex zijn gesloten voor supporters.

Spelregels m.b.t. Corona

3 november 20:15  Sport bewust, houdt je aan de spelregels, zo hebben we samen sportplezier!meer »

Teamindeling

19 maart 20:45  Hierbij de teamindeling van het onderlinge zaaltoernooi jeugd.meer »