Home - v.v. Blue Boys

Home

Jeugdnieuws

23 mei 11:30  Er zijn wijzigingen in het jeugdnieuws van week 21 en 22 en het jeugdnieuws van week 23 is bekend. E.e.a. is te vinden onder het kopje CLUBINFO en vervolgens onder Nieuws.


Jeugdnieuws

12 mei 9:15  Er is een wijziging in het  jeugdnieuws van week 21 en het jeugdnieuws van week 22 is bekend. E.e.a. is te vinden onder het kopje CLUBINFO en vervolgens onder Nieuws.


Uitgesteld

22 april 8:15  De wedstrijd van vandaag Blue Boys JO15-1 - Nieuweschoot JO15-1 is uitgesteld en verplaatst naar 27 mei 2023.


Jeugd Sponsor Actie Poiesz

12 maart 16:45  JAAA De Jeugd Sponsor Actie van de Poiesz is alweer een paar weken in volle gang! Komende week is onze vereniging aan de beurt om zich te promoten 💪 Scoor de super Spaarsprinters of de bakkerij/ fruitaanbieding en steun Blue Boys door zoveel mogelijk munten in de koker te storten!


KANTINEROOSTERS

31 januari 12:30  DE NIEUWE KANTINEROOSTERS STAAN WEER ONLINE! Je vindt ze onder het kopje "Clubinfo" Kantine


VRIJWILLIGERS GEZOCHT!

22 januari 11:30  Ook onze vereniging is op zoek naar enthousiaste vrijwilligers! Dus heb je nog wat tijd over en wil je deze nuttig besteden? Schroom niet, er zit vast een leuke functie tussen bij die je past! ;)


KABOUTERVOETBAL!

22 januari 11:15  Graag willen we inventariseren of er animo is voor Kaboutervoetbal binnen onze vereniging! :) Zodat ook de jongste telgen een balletje kunnen komen trappen op zaterdagochtend


Fijne Jaarwisseling!

31 december 11:00  Iedereen een Fijne Jaarwisseling! Samen met genodigden willen wij graag proosten op een Sportief en Gezond 2023 tijdens de nieuwjaarsreceptie van Blue Boys op 7 Januari 2023 in Kantine de Blauwe Kamp


Algemene Ledenvergadering

18 november 16:00  Woensdag 30 november 20:00 uur is de jaarlijkse ledenvergadering van v.v. Blue Boys. Verslagen zijn op de avond aanwezig, voor de mensen die alvast inzage willen hebben kunnen mailen naar bestuur@vvblueboys.nl. De agenda komt volgende week online.


Corona maatregelen Blue Boys

24 november 20:15  I.v.m. de geldende coronamaatregelen gelden er voor het sportcomplex en in de kantine van Blue Boys de volgende maatregelen: - Alleen toegang voor spelers, leiders, trainers, coaches en noodzakelijke vrijwilligers op vertoon van een geldig coronatoegangsbewijs. - De kantine en het sportcomplex zijn gesloten voor supporters.


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!