Info - v.v. Blue Boys

Info

Openingstijden

De kantine van Blue Boys is door de week geopend tot 1 uur na de laatste training van de senioren. Tijdens- en na trainingen van jeugdteams is de kantine gesloten. Op zaterdag en zondag is de kantine geopend van 1 uur voor de wedstrijd tot 1,5 uur na de wedstrijd.

Kantinediensten

De kantinediensten draaiden tot en met 2006 op vrijwilligers maar dit aantal was onvoldoende om de kantine geopend te houden. Daarom wordt er vanaf 2007 een beroep gedaan op de leden. De leden zullen 1 a 2 keer per seizoen ingezet worden in overleg op een dagdeel (zaterdagmorgen, zaterdagmiddag of zondagmorgen). 
Op leden die reeds andere vrijwillige taken uitvoeren, bijvoorbeeld leider van een jeugdploeg, zal geen verder beroep gedaan worden.

Het geldtasje en de sleutel zullen aanwezig zijn of worden van te voren bij je thuis bezorgd met de mededeling waar het geldtasje en de sleutel weer moeten worden ingeleverd. Wanneer je onverhoopt niet kunt dan dien je zelf voor een vervanger te zorgen of eventueel te ruilen met een ander. 

Kantine reglement

Om de kantinediensten soepel te laten verlopen is er een kantine reglement opgesteld. Lees deze aandachtig door zodat je bardienst goed verloopt.

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!